Followers

Saturday, October 2, 2010

bile cikGu2 dh jd cm anak mUrid balek

pendidik's gathering day...ni r nma program kami semlam...tp arini br aku nk tlis repot...smlm penat sgt...xley type,sakit tgn nnti..haha

progrm ni mmg byk ah msalah dia..asik ditunda je..yana pengarah projek dia,tp lastly berjalan gak dgn jayanye..syabas wt yana!!!!member aku tu..bangga2...haha..nk berkembang sat noh...ok dah!

ari jumaat progrm ni,smlm r kan..bape kali nk ckp ni...smlm r..adoi..bape nk ulang ni???kahkah


smlm pepagi bute dah bgun..aku tido 3 jam je..bgun kui 6.15 pg..tu pun aku soh ipah yg kejut.ipah????dak skola r...dia r alarm aku..tq pa,bape byk miskol ntah...mmg memekak giler ah,kalu nset tu hrge dia 7 kupang time tu gak aku dh buang dlm parit,..tp 700 der..wet aku mkn 2 bulan..so aku sabor je...tp sian r kat ipa sush pyh kejut dh r dia ada qiam kt skola,nk x nk kene bgun gak..aku msg ckp dh bgun.padahai duk melingkar lg atas ktil..haha..

6.30 br bgun..siap2 g padang..nak2 pulak aku jd urusetia smlm..kene r turun awai...tetibe pengarah projek kta dia lom siap..cet!!!pe lg...aku pun mkin terkedek2 r bersiap..haha

g padang aku jga pendftran dak akaun,jmpe r ngn muke2 baru ..mude2 lg..mude bergetah cm aku ..haha..
pastu ada aerobik....aerobik?????????haha...aku mmg pantang dgr aerobik,mmg suke giler ah thp cipan..duk goyang sna goyang sini,abis kuar smua peluh..muke pun dah berkilat



pastu kan..men r smua sukaneka yg ada...haha..mana ada smua,3 je aku men..sbb nk bg peluang kt dak junior tnjuk bakat ..
1)aku men jalinan mesra..ikat tali kt kaki..3 org skali ikat..dh r kaki smua spesis kaki anak gajah,..bapak besar!!jln pun dh mcm gajah...style jln dia kene terhenjut2 mcm org thn kencing,haha...grup aku mule2 dpt no 1..mcm ada can je nk mng..tp tgok2 grup len men kotor...huh!!pengelat!!!rase nk p sebat je depa sorg2..ada ke ptut cikgu ley mengelat..nnti anak murid pun mengelat x wt keje umah..huh!!..tp x pe r,,adat mainan kan..
2)aku men baling belon..dlm belon penuh air...adoi!!!nyesal aku men..asai dpt kat aku je msti pecah belon tu..x taw awat anti tol belon tu ngn aku..last aku men mmg pecai,h betui kat baju..baju ,tdung ,sluar smua basah r..mcm lembu br balek dr berkubang...hu...pengotoq tol lembu tersebut
3)aku men tarik tali...1st time wooo aku men...mule2 cm segan psl bdn aku x terjal mcm bdn depa..tp tetibe ada org pggil mai join..aku pe lagi..bak kata org rezeki jgn ditolak..maut jgn duk gatai p cr.
aku tarik dgn sepenuh perasaan,jiwa,kasih syg dan tenaga..ceWaaahhh...ley wt syair ni,haha
mcm nk tercirit tarik menatang tu..besa aku men tarik papan sorong papan je, x reti aku tarik2 tali ni...haha
tgok2...jOHAN!!!haha...bgga giler,dak senior klhkan dak junior...junior r sgt,umo aku ngn depa sebaya weh...amcm,mude x aku??hakhak




haaha...aku la wanita besi!!


Add caption

aku kene mndi air!!


balek2 je muke hangus mcm bontot kuali..haishhhhh...burok sungguh!!

No comments:

Post a Comment