Followers

Monday, December 13, 2010

abis exaM...antara gemBira dGn keceWa

assalamualaikum...semalam tgahari pas abis exm trus balek johor..yeahaaaa!!!
semalam msa tggu bus yg xdtg2
ehem2!!..dh berkurun lma x tulis blog..ley pulak  hidup2 aku lupe pasword nk sign in blog ngn pesbuk..huwaaa!!..giler ah,nsib bek last2 teringat gak..fuhhh selamat..
mcm x caye je sbulan x on9,bkn kata on9 je..nk pegang lptop pun xberani..xpsl2 kene panah petir kang..nk tgok muvie pun aku soh che nab yg gerakkan mouse..haha..1st of all...thanks to my rumets coz slalu bg galakan soh aku on9,siap sdiakan lptop...tq so much!!korg mmg nk kene!!mmg aku rse nk tarik2 je rmbut korg!sabor je la mam..sbulan duk tgok diorg on9 je...kdg2 rse nk je on wifi kt enset ni senyap2...tp xpe..sabor..sebulan je thn nafsu..bkn xley 0n9 pasni ni kan??demi EXAM....hehe
miss my lappy so much!!sbulan tinggal kt umah
smpai dh berhabuk
b4 I start my pot pet pot pet..
#giler malu semalam!!dr uum p jitra aku bc novel dlm bus..smpai jitra terus tertido..aku duduk sblh lelaki,ntah cmne tido smpai tersengguk2..bile aku bukak mata je pelik psl pe muke laki ni mcm tkut2 je duk sbelah aku..bru aku pasan,lg sikit kepala aku nk landing atas bahu dia..huwaaa!!amma appa!!maluuuuuuuuuu.........

#pg td msa kat bustand.tetiba sorg mak cik dtg ntah dr mna salam aku,aku xpasan.tetibe je dia dh duduk sblh aku pastu tye dr mna,ayah keje ape,mak keje x,bape rmai adik bradik.aku pun jwb r..tetibe aku terigat pesan kawan aku..ting!!!!dia kata ada sorg mak cik kt bustand ni suke mntk sedekah n bg alasan mcm2...pastu kiteorg trus r borak..mak cik ni kata dia ngh cr keje sbb husband dia tgh sakit kt umah..then dia mintk rm2 wt tmbang balek umah...............haa!!!aku dh agak dh ni orgnye..hahaha...
tapi............bile pk balek...kwn aku kata jgn layan,tp x smpai ati..ermm...bagi je la...apela sgt nilai 2 henggit tu.yg penting niat sedekah..yg lain2 tu antara mak cik tu dgn Allah...mintk2 r dia brubah cepat...ye mak cik!!!haha..tp yg wt aku pelik lg...bile aku blah dr situ,aku toleh blkg tgok2 mak cik tu dh xde..gulp!!!!!xkan antu kut..cis!!!antu pun kaki pow org ke..haha

back to de topic..aku xtaw r..besa tiap kali pas exm even ley jwb ke x ley jwb ke mst muke aku hepy je..ktawa pun berdekah2 x igt dunia..tp semalam...rse nk menangis kuat2!!!!1st time rse cmni woo..punca dia nk taw???nak taw x???mst nk kan....kalu x nk pun aku nk cite gak..haha
semalam...aku xley jawab dgn proper!!huwaaaa....sbb dia,
1st lecterer xpenah ajar pun dlm kelas.
2nd soklan yg ditanye smua ada dlm buku lama..bukn dlm buku bru yg kiteorg disuruh beli mhl2 then xde hasil pun!
3rd giler sdey 3 ari  3mlm study utk bnda yg xkuar lgsung...n soklan semalam mmg sng nk jwb kalu aku bc buku lama tu..juz salin balek nilai je 

aku,ju n che nab je x stdy buku lama tu..coz kiteorg xtaw pun isi buku tu...sedey r!!!!!!!!!!!...
lg bisa bile member aku ckp soklan yg kuar mcm sebijik2 ikut dlm buku tu...uhuk..uhuk...
aku ngn ju rse nk menangis je....bukn sbb xley jwb sbnrnye..tp kecewa sgt2 sbb bnda senang ada dlm buku tp lost msa jwb exm coz x bc buku n xde org suggest soh bc,so mmg x terpikir r sbb besa bnda x ajar dlm klas mmg x kan ditanye dlm exam...huh!!

ni cite semalam siang...arini?????lps berpikir scr matang dan siyes dlm bus mlm td,cewaaahhh!!!...REDHA je la..tu nmanye bukan rzeki...huhu...xpela...xley nk slhkan lecterer..slhkan diri sndiri je la..haha
ni r words yg ley bg aku smgt time2 nk study
saat2 aku tensen study last minit akaun bagai nk giler
PERHATIAN!!!..aku nk ucap berbanyak2 time kasih kt member2 yg byk tolong aku sepnjg buln exm ni..
1st skali rumet aku r kan...che nab,wani n nadia..
thankz che nab sbb tlong bg aku phm x kire r sbjek pe pun,even aku slalu kene marah ..x kisah derrr...haha..
eh,thnkz gak coz slalu tolong bg aku ilang ngntuk dgn cara geletek aku kuat2(bapak keras ah tgn ko)...jd kuda aku(berat aku 50kg,kagum aku ko ley thn aku tunggang ko) n slalu wt lwk bodoh,haha..
wani n ndia pun sma..thnkz coz thn je tlinga dgr aku karaoke tiap2 mlm kt blik..mst korg rindu nk dgr sore buluh perindu aku kan?haha...

2nd,thankz kat ju n dak2 bilik dia..kat rauha,pika,faz,zana..thankz korang!!!!rauha...i luv u!!..hg x putus2 aja bg aku phm..haha...BUDAK2 AKAUN MMG BEZ!!!!!
luv u all


last2...kat mak abah,dura....tq ae kejut mam last day..giler cuak xley bgun!..esok pg nk exm mlm ley lak aku,ju ngn che nab study giler nk mati ,tido 2 jam je..nsib mak kol kjut subuh,mam ckp je bgun tp x bgun gak..haha..lg nsib bek pastu dura kejut lak...br kak mam bgun betui..bgun smyg pastu trus stdy..peHhh!!dh mcm org giler talak ngn buku lak..tp xley jwb gak...hampeh!!!!!huhu...

THANKZ SEmua...maka dgn ini tamatlah riwayat sem 5...lg 2,3 mggu kuar rsult..sem dpn insyaAllah msuk sem 6 dgn umo baru(22 tahun)..giler tua!!!x mou tua!!!!!!!!!huwaaaaaaaaaaaa..
jom tGok pic sepanjang exam jom!!!


wani tye:ni nk study ke nk tido ni mam???
haha..aku mmg xley pisah ngn bntal peluk
wani yg watkan ni...berangan je lebey ni,mna2 dak akaun dpt capai
pointer ni mmg aku tabik inspektor sahab r

softboard org len penuh dgn note..aku je ksong..dasar pemalas!!

bile aku xphm dlm klas,hobi aku melukis better dr memekak kan??haha
ni lcterer akaun aku,dia tgh ajar topik pe ntah ni

huwaaa!!peberet aku ni..choki2...study smbil berchoki2

bapak kemas r meja study aku..smpai xde space lgsung..haha

balek kampung.Ooo balek kmpung..

4 comments:

  1. peh!!terharu giler aku kau sebut nme aku..memg aku tetiba rse rndu plak kat kau..hahaha..

    ReplyDelete
  2. haha...br 1 ari x kan dh rindu kut..tggu r seminggu dua dulu..kompom ko mimpi2 aku

    ReplyDelete
  3. luv u too....huhu...terharu gak ar....tima kasih jugak utk hg....kta sma2 ajar kn...hg ajar ak,ak ajar hg...0-0 ok...huhu

    ReplyDelete
  4. isk mna ada...aku keje tido je mna ada aja org...
    tq taw rauha...muahhh3!!!

    ReplyDelete