Followers

Monday, February 7, 2011

bersyukur giler

assalamualaikum!!!

haa...jam tepat menunjukkan pukul 2.30 pagi...
huwaaaaaaa..xley tidoq!!


act,aku nk cite something ni..tapi pendek je sebab banyak keje nk buat..
pagi tadi..masa aku menonggeng motor,masa nak lintas jalan...
banyak giler kenderaan atas jalan raye,macam la diorang x ley kuar langsung esok lusa..time aku atas jalan la diorang nak nyebok atas jalan..

aku baru lepas keluar kedai,then nak melintas..setentang dengan aku ada treler baru nak keluar gak dari stesen minyak...

toleh kanan,toleh kiri...line clear..tunggu pe lagi..
pRenngggg..pRenngggg..pRennnggggggg!!!!!!!!




ZaaaSSsssss!!!!!





aku pun pecut r..
x perasan  treler tu pun nak melintas sama time dengan aku..



maKkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



lagi sikit aku nak hentam treler,,,
ya ALLAH.....nasib baik sempat brek,aku guna la kan segala kepakaran aku menonggeng motor ni...
tinggal sipi2 jer.
alhamdulillah..dengan izin ALLAH berjaya gak aku handle motor tu smbil sengeh2 dengan pak cik tepi jalan..
fuh...kussss semangat!!!!...wajib buat sujud syukur ni!!!
camni r size dia


1 perkataan je yg terlintas dalam kepala batu  ni..

ALHAMDULILLAH..
Allah masih melindungi aku...
kalau tidak kompom dah kaki tangan aku tengah berbungkus ni....uhuk..uhuk...x mou!!

yang beznye aku ni manalah ada lesen moto, x kan nak tayang lesen keta kot time polis soal siasat..eeeeiii,takutnye!


untuk menunjukkan rase syukur ni...arini aku jadi baik sikit..
rajin sikit tolong mak,pastu x on9 sangat..wat keje skolah!!!!
algebra linear oh algebra..bile ko nak siap ni???huhu..
kan bez kalau aku tido sekejap pastu bukak2 mata terus siap natang ni..memang smbung tido sambil senyum ke telinga la cek mam ooii...

tapi rase mcm tenang je,buat keje sambil dengar radio on9..
nama beliau nasyid fm kut sape2 nak dengar la kan..tapi antara nasyid fm dgn ikim fm aku lebih prefer ikim..
sori noh cik nasyid fm..hehe
babai.....aku nak sambung tekan kalkulator...tup..tap...tup..tap.....toooootttttttt...
p/s:korang rase aku patut amik lesen motor ke??????????

5 comments:

  1. alhamdulillah...nsb bek tak jd apa..
    len kali hati2 ya...:)

    p/s:mam, cmna hg copy fb tu? print screen ke?

    ReplyDelete
  2. tuelah mam...jgn asik rempit je...orang suruh ambik lesen motor tak nak..tgok aku dah mule membebel...hehehe,Ape pun bsyukur ko selamat..Alhamdulillah!!!

    ReplyDelete
  3. anis:ye sayang...aku gune print screen..hehe


    firus:baik pak!!!!!!naik raye cina aku amik yer

    ReplyDelete
  4. hmmm.. ak rase patut ko amek..
    sbb ko akn trus bmoto slaen bkete kn...
    so papehal ad back-up..hehe

    abb ak pon takut2 nk amek lesen mto...
    tp sudahnye amek jge..muahaha

    ReplyDelete
  5. HAHA...nak amik tp segan siot,kene lambai2 tgh jln..sob..sob...

    ReplyDelete