Followers

Tuesday, February 15, 2011

Kami x contRol ayu

assalamualaikum

selalunye bila nak amik gambar je mesti nak control2..bajet macam perempuan jawa terakhir di dunia..
mostly gambar2 aku semua mesti aku senyum sikit je,x nampak gg..saje x mou bagi tayang gg yang putih melepak tu.

kalau orang lelaki,jenis yang amik gambar skema,duduk elok je pastu senyum...Klikk!!!(bunyi kamera)
lepas tu gaya sama je,x de variasi..tu pada aku jenis lelaki yang skema..dalam gambar pun dah kantoi budak nerd..hua3

kalau orang pompuan,x pe la kut..sbb perempuan ni kan sifat pemalu dia tinggi..kene la sopan2

tapi kadang2..rase macam x bez je tgok orang yang jenis terlalu control,konon takut jatuh standard..
dan orang2 yang terlalu 'Cover'..bukan cover majalah tapi cover cun..

kalau perempuan dgn perempuan,rasenye x perlu la nak cover2 kut..x de life la kalau buat macam tu..
kalau perempuan dengan laki its ok,memang sangat2 perlu control sebab kita bukan muhrim,x boleh over peramah!

contoh control ayu yg x bape nak bez la kan..
contoh:semua orang sibuk main galah panjang,tetibe sorang x nak main sebab malu perangai macam budak kecik.last2 dia duk tercongok kat tepi jadi penonton..see???x de life..pada aku idup mesti enjoy tapi enjoy yang berpada la kan..x melanggar syariat.

contoh lain:semua orang makan pakai tangan,tetiba ada sorang yang makan pakai sudu sebab ni tengah makan kat kedai ni semua orang duk tengok.erkkkk....malu x bertempat!

erkkk..sebenarnye pe motif aku tulis atas ni ek???korang pun layan je...

sebenarnye kan..tetibe aku rajin nk kumpul gambar kiteorang yg x control macho...yeaahhhaaa!!!
cek it out!!!



bosan aku layan ju






ingat ko comel?piiiiiirah!!

cekik sama dia!!!

kalau berani pkai r cmni pastu bergayut atas pokok





baru aku taw che nab x boleh bulatkan mata

zana boleh julingkan mata jugak!

aku kene buli dalam kelas













shaking!













purak2 tido


Adoi!!!sakit la!!!!!!!
sebenarnye ada org ckp.."ko ni mam dlm gmbar sama je mukenye..."
sbb tu aku buat entry ni...haha

5 comments:

  1. ewah3...comelnya kawan2 aku ni...

    ReplyDelete
  2. jue:perasan!!haha

    anis:hikhik...malu cekk...hikhik..

    ReplyDelete
  3. pic frst mcm tahan kentot je mam???

    ReplyDelete
  4. a'ah...mmg nk kentot pun..zati ni taw2 je,mst byk pengalaman thn kentut ni..haha

    ReplyDelete