Followers

Wednesday, March 30, 2011

kelas aerobik

assalamualaikum..

agak lama rasenye x update blog,tangan pun dah start gatai2 nak menaip...

dalam bz dengan program,meting sana meting sinun (bajet menteri besar la ni)..
dapat jugak aku curik masa p kelas aerobik...yeaahhaaa!!

agak2 pe selalunye niat orang yang pegi aerobik ni?

mestilah nak kurus kan??nak buang peluh??or saje2 datang cuci mata??


acct,kelas ni setiap hari senin dengan rabu..aku dah sem 6 kot baru dapat hidayah nak masuk kelas ni.
kelas ni pe yang spesel taw???
>semua perempuan..korang nak free hair ke,nak seksi seksa ke,nak buat tocang 10 ke tak de orang nak kisah.
>free je..tak kene bayar.datang2 pusat sukan,masuk bilik cermin tu..pastu terus bergoyang 360 darjah. tak de nye tetibe orang datang kutip duit tiket..
>dapat gelakkan orang 24 jam..so,sila amik port paling belakang.
>bukan senaman biase2,tapi mcm adik beradik kembar dengan tarian jugak la
giler ramping kartun ni..pe rahsia??

aku macam biasa,nama pun vvip mesti kene datang lewat.start pukui 5.30,pukui 6 suku baru sampai..
sampai2 je terus amik port baik punye then terus lah buat aksi2 patah pinggang..

punye menari bagai nak rak..instructor dia ni pangkat makcik2 dah..tapi kalu bab menari....FuuHHh!!!!!
macam budak baru nak amik spm tenaga dia!!

aku amik port belakang sekali dengan ju,nadia ngan ije..
kat belakang ni boleh la tengok aksi2 menggelikan jiwa dan raga..haha
yang datang sini x kira size..ada size xxxxxxxxxxxxxxxxl...size xxs pun ada(aku la tu,hehe)

yang penting bukan size,tapi semangat diaorang nak bagi pecah lemak tu.kagum aku!
dari orang tua yang dah berkedut seribu sampaila yang muda mudi macam aku ni,semua join sekali.
mak2 arab pun ramai jugak...biasa la uum kan dipenuhi dengan foreigner...
punye diorang ni datang pakai jubah serba lengkap,sekali dah join aerobik amik ko!!haha
bila tengok gaya diorang..adoi!!!..memang ketawa guling2 la jawabnye...
mana x lawak,bergoyang 1 kelas tu..dengan lagu hindustan diorang pasang...pehhh!!!mantap!!


so,agak2 berapa ratus gram lemak berat aku dah kurang ye??
tak pe..tak pe..ni baru permulaan..nampaknye lepas ni tiap senin dengan rabu memang muke aku la yang duk menapak kat dalam kelas tu nanti...

ok..tu je nak cerita...nite!!

No comments:

Post a Comment