Followers

Tuesday, April 5, 2011

akmam si penjual bubur...beli..beli...

assalamualaikum...

last week antara minggu yg paaaaaaaaaling bosan bila x taw nak buat apa..
punye kosongkan ari kmis,jumaat n sabtu..x mou join pape program sebab nak rehat..
last2..bosan giler!!!
makan,tido...bangun tido picit jerawat,pastu..basuh kain,jemur kain,lipat kain..muke pun dah jadi macam kain....hidup macam suri rumah sepenuh masa pulak ...basuh berak kencing baby je aku x buat..haha..
x mou..x mou!!!

tetibe member aku ajak jadi  model..erakkkkk!!!model??jijik pulak aku nak sebut...
panggilan yg sodap sikit...tolong dia siapkan assigment je la...

mula2 igtkan dia ajak ramai2..rupenye aku sorang..cit!!!
nasib baiklah ko kembar x siam aku teh..
member punye pasal,makanya..tolong je la..
syaratnye kalau dah aku sorang je kan yg difokuskan..photographer mestila pompuan!!..dan x de orang laki..hehe

konsepnye??jual bubur cha cha...haha
ni paper marketing..so assigment diorang ni kene buat marketing la kan camner nk jual bubur cha cha..bubur ye,kalu anda kata menari cha cha anda silap!!

kiteorang juz buat bodo2 je..tu pun photoshoot bawah pokok uzur,tepi longkang,dekat dengan parking moto..tempat aku tiap2 ari lalu lalang..kesimpulannye...belakang bilik aku je.....cit!!!!!


paling x boleh blah..bahan aku gune cume healer...adoi
memang healer jadi bezprend aku la hari tu..
x caye tgok ni!



dengan member2 yang 24 jam buat lawak bodoh..nak terkucil aku dibuatnye
sopannye budak ni

tetibe spoil!!


pape pun bez keje dengan korang!!hehe

yes!! aku paling tinggi

ain(tepi) memang parkinson sejak kecik
ok...got to go...tata

No comments:

Post a Comment