Followers

Thursday, April 28, 2011

hari cikgu2 bergumbira...

assalamualaikum...sape x jawab dosa!!!


jumaat bersamaan tarikh 22 april 2011...

hari yang paling memedihkan kulit di mana kulit aku telah terbakar bagai nak rak...kalah buntut kuali...sob..sob.
dah seminggu dah cek kiah oooiii..bila ntah nak kembali normal kulit aku ni..dah sminggu aku jadi budak abnormal..huhu

by that time,main x ingat dunia...nama pun family day,mesti la buat sukaneka kan...
semua benda bantai nak main...nama je AJK,tapi buat muka x malu buat macam peserta..

part yang paling bez adalah..jeng,...jeng..jeng..
ni la 1st program yang aku jadi setiausaha tapi tak payah buat banyak keje..haha
nak buat camner,dah tuan pengarah kata x payah buat...aku follow je la...kihkih...
senior + junior=hidup akaun!!


mula2 banyak giler prob...dengan berubah tempat aerobik la..
sedehnye time tu ...penat aku n the geng berlatih jadi instructor,tetibe macam jadi  tak jadi je aerobik tu...
dah la ni 1st time kut kiteorg volunteer nak tunjuk bakat terpendam..
nasib la jadi jugak akhirnye even x jadi buat kat stadium...atas padang pun atas padangla...

pape pun..aku nk ucap berbanyak terima kasih kat member2 aku...junior aku..yg berlatih sungguh2...macam nak patah je kaki ni tiap2 malam duk hentak lantai tu...u all memang bez!!!...memang kita masuk suka2...tapi bila dah dibagi tanggungjawab handle 1 benda tu nak x nak kene la buat bagi elok...hehe
x macam semangat pulak kan aku menari,mcm la ada pertandingan 


masa hari kejadian...
perggghhhhh...giler kepanasan!!
rase mcm ada kat afrika je..
muka masing2 x macam baru lepas kene simbah dengan minyak hitam pulak kan..
masa datang punye la cun2..putih berseri lagi dengan bedak 3,4 inci tebal...
masa balek amik kau!!!..


paling sweet bila budak kos aku kalah men tarik tali...dan diikuti budak junior aku pun kalah tari tali..haha
biasa masuk menang je selalu(type dengan hidung kembang)...tapi kali ni xde rezeki(hidung kembali kuncup)..agaknye sebab kali ni size semua ala2 siput sedut kut..yang musuh pulak size ala2 ikan paus..hakhak
its ok..lepas ni pasang azam nak makan banyak2 bagi gemok...then kita kalahkan budak edu lain ye!!!hakhak
dah ready semua!!!!!!!!!!!!!!!!

geram je x dapat main..ngeeeeeeee

rumet ku bertukar jadi zombi

amacam,ada gaya jalan macam hero x?

makhluk apakah ini??

time muke tengah burok la diorang p tgkap gambar
aku depan sekali..cewaah
lupa nak cakap...tajuk atas tu aku tulis "hari cikgu2 bergumbira" sebab yang join ni semua bakal2 cikgu...insyaAllah....

2 comments: