Followers

Friday, April 1, 2011

kem x cukup tido

assalamualaikum..

assalamualaikum..

sem ni rase2nye ni 1st time aku join program dengan budak skola..
kali ni dengan adik2 dari SMK pulau nyior,jitra.
semua pengawas dari sekecik-kecik form 1 sampailah sebesar-besar form 6..
yang form 6 lelaki besar giler!!dah macam bapak orang pun ada..hua3
yang ni size mak orang...,hakhak
kem ni 3 hari 2 malam..aku jadi biro cenderahati sbb bz giler masa tu
bukan ape,boleh skip2 masa program..so x boleh la jadi fasi..hehe

masa kem ni memang nampak semua orang penat giler!!
lagi2 ajk yang kene tahan post mortem sampai pukul 4 pagi..
budak2 pukul 1 pagi dah tido..pastu kene bangun pukul 3.30 pagi..

masa aku baru nak tido,pukul 3.30 kat toilet aku tanye la budak2 ni..
"adik,kenapa x tido lagi ni????"

diaorang dengan slumber badaknye jawab..
"kami dah bangun la kak.."

aiyak!!!..malunye....agagaga...

dalam plan kata semua orang kene bangun qiam dengan adik2 ni kat surau pukul 5 pagi...
tapi hareeeeeeemmmmmmmmm..
dengan aku2 sekali lena kat bilik...
aku dah mcm org duk tahiyat akhir

pehh.gentle la adik2 pengawas ni

jgn bakar diri dik..berdosa




pulang ke pangkal jalan..


pertndingn cari orang tersembunyi...cari aku cepat!!!!

terserlah biro kecenderahatian aku

suke pic ni...ni pun aku kebas kat fb budak ni


alololo..ciannye budak ni



yeahh..aku lagi tinggi dr budak form 6

 masa malam muhasabah diri..ada member aku panggil muhabasah diri...giler mencarut!!...cit!!!!

masa malam tu beria budak2 tu menangis..dengan background song pasang lagu IBU lagi..
mau tak nye dengan aku2 sekali nak teriak kat situ sekali...huwaaaaaaaaa!!!!!!!!
rindu kat mak!!!!!!!!!!!!

tu yang aku malas time sesi muhasabah diri budak2 ni..
dengan aku2 sekali teresak-esak..sob..sob...
menangis bagai nak rak
sebenarnye aku malas nak type panjang2...rasenye semua dah jelas melalui gambar..pandai2la korang explain sendiri ye..haha

tata!!

2 comments:

  1. mam,zati cancel nangis lpas bnyi blender tuh..kah3x...spoil mood betoii....

    ReplyDelete