Followers

Tuesday, April 19, 2011

ye aku telah berubah

assalamualaikum.....

penat giler!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alangkah sadisnye sem ni..x de masa untuk rehat2 mcm zaman muda mudi dulu...
dulu kalau kata budak paling kuat tido semua tuding jari kat aku..
sampaikan 1 paras taw keje aku duk melingkar atas katil je ..dugong yang terdampar kat tepi laut pun kalau tengok aku kompom skang jugak beliau serender.



tetapi!!!

tu cerita dulu2..

zaman2 sem 1...sem 2..sem 3....masa tengah mandom lagi x taw apa2
masa tu mana2 awek atau mamat yang melintas depan aku semua aku tibai panggil akak @ abang.
almaklumla...perasan muda lagi(memnag muda pun!!)


sikalang?????


x taw la nak kata macam mana..
semua program kalau boleh kiteorang nak sapu..
asal hujung minggu je nampak muke kiteorang.,
tiap2 malam meting mengalahkan yb

skang ni kalau hjung minggu je memang aku akan jadi x bermaya...penat siot!!!!
tapi penah sekali tu x join ape2 program..rase xde life pulak..

tapi KAMI DAH JANJI!!!!!
jumaat ni adalah program terakhir untuk sem ni.
x mou join ape2 lagi...
fokus untuk projek2 sem depan yang nampaknye tersangat2 la besar..
ada 3 projek besar...dan 1 lagi kecik..adoi!!!!!..dan semuanye kene run dari sekarang..
x kira la study week or masa praktikal nnti...kene sentiasa berusaha untuk program..


sampaikan kadang2 aku konpius.datang sini nak study ke nak buat program???
buat program la kut...hehe
agaknye memang dah hobi aku jumpe orang..cari kawan baru..tu yang suke join sana sini sinun...

dis week!!!!!!

cari tajaan keliling negori kedah...jalan kaki bagai nak rak
call sana sini sinun syarikat...sentiasa buat suara ayu mengalahkan nyah dlm phone...last2 x dpt tajaan jugak..huhu

paling syiok...praktis aerobik setiap malam sebab ari jumaat ni jadi instructor...
kat stadium pulak tu...Fuhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!
memang patah tulang riuk kat atas stage nun...
jangan kene bantai gelak sudah....sob..sob...

punye la kamis malam jumaat ni 1 malam aku terpacak kat masjid...tengok2 ari jumaat jadi instructor...haha

pape pun hopefully semuanya berjalan lancar..x de yang lupe step..malu dowhhh..

dan nampaknye...sem ni memang jadual full dengan program even kelas cume ada ari ahad,selasa n rabu je.
yeah aku sudah berubah....sentiasa x cukup tido....

yang penting aku hepy dengan life aku skang!!!!hehe..alhamdulillah
kepada sesiapa yang aku x rply msg tu..mintak maaf sangat2..bukan sengaja,cume x sempat je...
buat masa ni enset kesayangan intan payung ku tu juz untuk benda2 yang serius n penting je...huhu
aku x bersalahhhhhhhhhhhhhhhhh.................

nite!!!!!

No comments:

Post a Comment